De Boxmeerse ondernemers op de Metworstlaan. (foto: Ingrid Driessen)
De Boxmeerse ondernemers op de Metworstlaan. (foto: Ingrid Driessen) (Foto: )

Ondernemers Boxmeer: "Klanten ontzorgen door samen te werken"

  •   keer gelezen

BOXMEER | Tweede Paasdag, maandag 22 april, kun je lekker shoppen in Boxmeer. Tijdens deze extra koopzondag openen ook veel woonwinkels hun deuren. Voor mensen met lentekriebels zijn er spectaculaire voorjaarskortingen. Je leest er alles over in de woonkrant; verderop in deze editie.

Negen ondernemers hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen: Morgana De Best-Noy, Weren Interieurprojecten, Sanidrõme Pennings, Uyen Zonwering & Kozijnen, Langen Keukens & Badkamers, Mondial Van Dijk Verhuizingen, Van Bon Elektro, MH Hoveniers en het Tapijthuis. Voor de foto poseren zij samen op de Metworstlaan in Boxmeer. "Een locatie waar veel gebouwd wordt", vertelt Harry Bongaerts van Morgana De Best-Noy. "Nieuwbouw en verbouwingen zijn voor ons bij uitstek projecten waar wij veel samenwerken. Dan maakt bijvoorbeeld Sanidrõme Pennings de badkamer, Weren Interieurprojecten en doet MH Hoveniers de tuin. Wij verwijzen naar elkaar en kunnen onderling contact opnemen over de planning. Zo sluit een verbouwing goed op elkaar aan en dat is voor de klant natuurlijk hartstikke fijn. Een mooi voorbeeld van hoe lokale ondernemers op een goede manier kunnen samenwerken en elkaar ook versterken."
De binding met de regio maakt bovengenoemde bedrijven uniek. "We merken dat klanten het fijn vinden om naar een winkel toe te gaan in plaats van online te kopen. Wat ons verbindt, is de kwaliteit. Daarnaast bieden wij persoonlijke service en dat maakt dat klanten in de regio ons telkens weer weten te vinden."

Van onderlinge concurrentie is dus geen sprake. "Absoluut niet. Door het brede en gevarieerde aanbod in de regio versterken we elkaar. Samen zorgen we ervoor dat inwoners van Boxmeer en omgeving lekker lokaal kunnen blijven shoppen!"

Benieuwd naar de Woonkrant? Je vindt 'm in De Maas Driehoek van dinsdag 16 april!

Meer berichten