Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Een leuk bedrijfsuitje? Denk eens aan Optisport Leisure Center in Boxmeer!
Een leuk bedrijfsuitje? Denk eens aan Optisport Leisure Center in Boxmeer! (Foto: )

Het ultieme teamuitje? Optisport Leisure Center!

  •   124 keer gelezen

BOXMEER | Het einde van het seizoen komt er weer aan. Een mooie tijd om met het hele team af te sluiten en alle hoogte-/ en dieptepunten te bespreken of om het kampioensfeestje nog eens dunnetjes over te doen.

Wat is nou leuker dan het combineren van een gezellig activiteit met een hapje en een drankje? Naast onze eigen activiteiten, bowlen op een van de vier fun bowlingbanen en het futuristische Glowgolf, is er nog veel meer mogelijk! Denk aan een pubquiz, crazy bingo of bubbel voetbal. "We denken bij Optisport graag met je mee, zodat we een teamuitje creëren dat perfect aansluit bij hetgeen dat jouw team wenst", aldus Optisport.
Na afloop kan er in de horeca nog gezellig worden na gekletst onder het genot van een drankje en een bitterbal. Zo is er voor ieder wat wils en zijn alle ingrediënten aanwezig voor een onvergetelijke avond voor jou en je hele team.
Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere activiteiten te combineren of er een uitgebreid buffet aan toe te voegen. Het Leisure Center is op maandag t/m zaterdag geopend van 09.00 tot 23.30 uur en op zondag tot 21.00 uur. Voor meer info en reserveringen ga naar www.optisport.nl/leisurecenterboxmeer. Voor een uitje op maat kun je contact opnemen met hoogkoor@optisport.nl.

Meer berichten