Van Lanen vierde feest! (foto: Diana Derks)
Van Lanen vierde feest! (foto: Diana Derks)

Van Lanen elektro-installatiebedrijf uit Mill bestaat veertig jaar

Algemeen 976 keer gelezen

MILL | Van Lanen elektro-installatiebedrijf had afgelopen weekend alle reden voor een feest voor klanten, personeel, familie en toeleveranciers. Ze bestaan namelijk veertig jaar.

In plaats van cadeaus werd een gift gevraagd voor de goede doelen stichting KiKa en The Dreams in Africa Foundation. Voorafgaand aan het jubileumweekend hield Van Lanen een seminar voor klanten en voorlichters.
Sinds de start in 1979 in hartje Mill, door oprichter Frans van Lanen en zijn vrouw Thea, is de onderneming uitgegroeid tot een elektrotechnisch installatiebedrijf, gespecialiseerd in advisering, aanleg en onderhoud van installaties in de agrarische sector, industrie, utiliteit en woningbouw. Het familiebedrijf is al vanaf het begin gevestigd in Mill. In 1982 volgt de verhuizing naar de Schoolstraat. 10 jaar later komt zoon Lamfred in dienst bij zijn vader en in 1997 verhuist het bedrijf naar de Postduifstraat. Zijn echtgenote Monique treedt twee jaar later ook toe tot het bedrijf.
Mede door de overname van diverse bedrijven kent Van Lanen sinds het midden van de jaren negentig een flinke groei. Het leidt tot de bouw van een nieuw bedrijfspand aan de Meulenveldt in Mill, in november 2008. Aan de overzijde kocht men nog een pand met een extra magazijn, met name voor de diverse projecten in het buitenland, waarbij men snel over veel materialen moet kunnen beschikken. Van Lanen werkt niet alleen in de regio. Van Lanen is ook actief in diverse internationale projecten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant