Afbeelding

De Waggelaars onthaalt nieuwe prins

Carnaval 40 keer gelezen
GENNEP - De Gennepse De Waggelaar, de carnavalsvereniging voor 50plussers houdt maandagavond het 45e prinsenbal. De nieuwe heerser en opvolger van Prins Rob d'n Urste wordt onthaald in zaal Pica Mare in Gennep.

Om 19.11 uur zal Vorst Gert-Jan de aftrap verrichten met een openingswoord, waarna traditioneel het Waggelaarslied gezongen wordt. Om 20.00 uur krijgt Prins Rob d’n 1e 11 minuten de gelegenheid om een dankwoord uit te spreken voordat de adjudanten hem gaan ontdoen van zijn Prinselijke gewaden. De 'ontmantelde' prins treedt daarna toe tot de raad van De Waggelaars.

[image=296669]

Om 21.11 uur is het moment daar dat de Prins 2015 onder het baldakijn tevoorschijn komt. Ook dit jaar heeft de commissie weer zijn uiterste best gedaan om er een mooie avond van te maken met een keur van artiesten en de dansgardes van onder andere ’t Bombakkes en Grosse Tanzgarde uit het Duitse Kranenburg. Ook zijn er optredens van Niks en un Bietje, Det velt Op en Ronald & Carien uit Weert.
Voor de mooist verkleedde enkeling en groep zijn er mooie prijzen beschikbaar gesteld.
De avond wordt geopend om 19.11 uur. De feestzaal van Pica Mare is vanaf 18.30 uur open. Op zaterdag 17 januari volgt de receptie van de Prins vanaf 18.11 uur in de feestzaal van Pica Mare. Voor de ouderen is er weer vervoer beschikbaar. Neem hiervoor contact op met Willy Arts, (0485) 51 16 44. Voor meer informatie kijk op www.waggelaars.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant