Het team van Langen Keukens. (foto: Ingrid Driessen)
Het team van Langen Keukens. (foto: Ingrid Driessen)

Liefde voor het vak bij Langen Keukens en Badkamers

Algemeen 1.489 keer gelezen

SAMBEEK | Wie nog geen plannen heeft tijdens de Paasdagen, moet zeker eens een kijkje komen nemen bij Langen Keukens en Badkamers in Sambeek. De showroom ín een molen is met recht uniek te noemen. Ben je op zoek naar een mooie keuken en / of badkamer? Dan profiteer je in april ook nog eens van aantrekkelijke kortingen!

Langen Keukens en Badkamers is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat Martijn Langen aan het roer, maar zijn vader Frits is de grondlegger. Hij begint het bedrijf in 1982 in zijn garage. "Daar stonden diverse keukenkastjes van 60 centimeter breed met een keukenblad naast elkaar opgesteld. Onze auto moest daardoor buiten staan", lacht Martijn. De garage in Boxmeer is intussen al drie decennia ingewisseld voor een ruime showroom aan Grotestraat 104a in Sambeek. Sinds 1988 vormt de oude molen de thuishaven van Langen Keukens en Badkamers. In 2007 neemt Martijn de zaak over. Het assortiment is in de loop der jaren uitgebouwd met de komst van badkamers en tegels. En plannen voor de toekomst, die zijn er volop. Zo wordt de zaak over een tijdje volledig op de schop genomen en maakt het oude pand plaats voor een gloednieuwe showroom. Aan het einde van dit jaar wordt gestart met de verbouwing. Uiteraard blijft de molen het stralende middelpunt.

Totaalplaatje
Langen Keukens en Badkamers biedt het totaalplaatje. "Wij ontzorgen de klanten van A tot Z", legt Martijn uit. "Indien gewenst voeren we het gehele traject uit. Van het verleggen van leidingen tot ontwerpen en plaatsen van badkamers en keukens. Alles gebeurt op maat. Klanten krijgen vooraf een prijs en komen zo niet voor verrassingen te staan."

In de showroom is veel variatie te zien. "Door het gebruik van verschillende materialen en kleuren tegels willen we klanten de opties laten zien. Uiteraard kunnen de keukens en badkamers naar wens worden samengesteld. In onze showroom kunnen ze inspiratie opdoen en vervolgens hun eigen droomontwerp samenstellen."

Trends
De showroommodellen worden regelmatig vervangen voor de nieuwste exemplaren. "Op dit moment zijn de betontinten erg populair. Ook zijn donkere keukens erg in trek", vertelt Martijn terwijl hij een rondleiding geeft. Het nieuwste op het gebied van keukens zijn de Bora afzuigsystemen. Die zitten niet boven, maar in het gasfornuis verwerkt. "Ideaal voor kookeilanden", weet Martijn. "Bovendien zijn deze systemen erg krachtig en makkelijk schoon te houden."

In de badkamer maakt de sunshower zijn opmars. "Een sunshower is een soort plaat in de douche, in de muur geïntegreerd of aan de wand gemonteerd, die tijdens het douchen infraroodlicht of witlicht afgeeft. Het infraroodlicht stimuleert de bloedsomloop, spieren en gewrichten terwijl het witlicht tegen huidproblemen werkt en de aanmaak van vitamine D bevordert", legt Martijn uit.

Langen Keukens en Badkamer verkoopt onder meer de merken Bora, Pelgrim, Neff, Liebherr, Miele, Quooker en Novy. Wat betreft de badkamers zijn onder andere de merken Villeroy & Boch, Sunshower, Keramag, Sphinx en Damixa verkrijgbaar.

Actie
Wie in april een badkamer aanschaft krijgt maar liefst 25 procent korting op een sunshower. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar. Voor meer informatie kom eens een kijkje nemen in de showroom. Tweede Paasdag, maandag 22 april, is de zaak van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Voor meer informatie raadpleeg ook de website www.langenkeukens.nl.

De sunshower. (foto: Ingrid Driessen)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant