Afbeelding
Foto: Patrick Bongartz

Van Bon Elektro zorgt voor comfort en veiligheid op het werk én thuis

Zakelijk 513 keer gelezen

BOXMEER | Comfort, gebruiksgemak en veiligheid; dat zijn de sleutelwoorden voor Van Bon Elektro. Het bedrijf van de Boxmeerse ondernemer Eddy van Bon is gespecialiseerd in gebouwautomatisering. Dat doen zij voor zowel bedrijven als particulieren. Wat Van Bon levert, is altijd maatwerk. "De centrale verwarming en de verlichting bedienen met je smartphone of tablet? Kan allemaal!"

Van Bon kan een zeer groot deel van de middenstand van Boxmeer en omstreken al tot zijn klantenbestand rekenen, maar ook steeds meer particulieren weten hem te vinden. "Steeds meer mensen kiezen voor een Domotica systeem in huis", vertelt Eddy. "Dit kan gerealiseerd worden in bedrijfsgebouwen, nieuwbouwwoningen, maar ook in bestaande huizen."

Wat er allemaal op het systeem wordt aangesloten, bepaalt de klant zelf. "Denk aan zonwerking, alarmsystemen, verlichting, apparatuur, geluidsinstallaties, verwarming, ventilatiesystemen, koeling en camera's. Eigenlijk kunnen alle digitale apparaten onderdeel worden het Domotica systeem", legt Eddy uit.

Duurzaamheid
Dit soort systemen zijn natuurlijk erg gemakkelijk in gebruik, maar hebben nog een belangrijk voordeel. "Het kan voor een flinke besparing op de energierekening zorgen", weet Eddy. "Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. De energienormen worden alleen maar strenger en vanaf 2020 zijn alle nieuwbouwwoningen nul-op-de-meter. Met systemen zoals Gira en Duotecno ga je automatisch al veel zuiniger en slimmer met elektriciteit om. Mensen staan vaak versteld van wat er allemaal mogelijk is!"

Van Bon Elektro is altijd bezig met ontwikkeling en vernieuwingen. Zo voerde het bedrijf onlangs nog een zeer interessant project uit; een woning die geen stroom of gas verbruikt. Daarvoor werkte Van Bon samen met een ander bedrijf dat een warmtepomp en zonnepanelen installeerde. "De ontwikkelingen in onze sector staan nooit stil. Dat betekent dat wij ook altijd moeten blijven innoveren. Dat maakt het ook zo interessant", aldus Eddy.

Van Bon is ook gespecialiseerd in het aanleggen van data- en netwerkinstallaties. Bijvoorbeeld branddetectiesystemen, camerasystemen, maar ook toegangs- intercomsystemen en inbraakpreventiemiddelen.

Door zijn brede expertise en de diverse ontwikkelingen in de branche is het niet gek dat het bedrijf in vier jaar explosief gegroeid is. Het aantal werknemers is meer dan verdubbeld, Eddy ging van twee naar vijf personeelsleden. De gedreven ondernemer vindt het belangrijk om binding met de regio te behouden. "Ik werk graag lokaal en vindt het prettig om de samenwerking met andere partners in de regio te zoeken. Daarmee versterk je elkaars positie en dat is alleen maar mooi toch? Van Bon is een Erkend Installatiebedrijf en lid van de brancheorganisatie Techniek Nederland.

Onze oplossingen gaan verder dan u verwacht, Van Bon is de juiste schakel als het draait om stroom. De zaak is gevestigd aan Spoorstraat 8 in Boxmeer. Voor meer informatie, kijk op onze nieuwe site www.vanbonelektro.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant