Mutlu Polat is een expert op het gebied van haar en make-up.
Mutlu Polat is een expert op het gebied van haar en make-up.

Make-up advies bij Beauty Revolution

Algemeen 643 keer gelezen

BOXMEER | Kapsalon Beauty Revolution is in de wijde regio bekend. De salon staat voor kwaliteit en creativiteit. Je kunt er ook terecht voor professioneel make-up advies. Eigenaresse Mutlu Polat volgde een opleiding tot make-up artist in Los Angeles en behoort tot de top van Nederland.

"Ik wil het beste in een persoon naar boven halen", aldus de gedreven onderneemster. "Dat doe ik met haar, maar ook met make-up. Klanten kunnen hier terecht voor een professionele fotoshoot." Daarvoor werkt Mutlu samen met goede fotografen. "Klanten komen eerst bij mij in de salon voor haar en make-up. Daarna gaan we naar een locatie in de buitenlucht. Ik ga altijd mee zodat ik tijdens de shoot de puntjes op de i kan zetten. De foto's worden geen standaard portretfoto's, maar echte modellenkiekjes!"
Workshop
Bij Beauty Revolution kun je ook een make-up workshop volgen. "Vaak dragen vrouwen dagelijks dezelfde make-up en kleurtinten. Ik laat zien wat er nog meer mogelijk is", aldus Mutlu. Groepje van vier personen kunnen een workshop boeken. Daarvoor krijgen ze twee uur persoonlijk (kleur)advies en tips en trics om je mooi op te maken. De dames worden verwend met hapjes en drankjes. Een avond kost 20 euro per persoon. Mutlu werkt met make-up van Mii. "Een exclusief merk van professionele producten die mild en natuurlijk zijn voor de huid."

Moederdag
Speciaal voor Moederdag heeft ze een bijzondere arrangement: laat je knippen en krijg professioneel make-up advies voor 55 euro. www.beautyrevolution.nl / 0485-578877.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant