De voorstelling 'Wij, Varkenland' is te zien in MFC Oelbroeck. De opbrengst is voor het goede doel.
De voorstelling 'Wij, Varkenland' is te zien in MFC Oelbroeck. De opbrengst is voor het goede doel.

Voorstelling 'Wij, Varkenland' voor goed doel

Algemeen 184 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Team BIG Challenge Media presenteert maandag 13 mei voor het goede doel de unieke theatervoorstelling van Lucas De Man 'Wij, Varkenland' in MFC Oelbroeck in Sint Anthonis. De volledige opbrengst van deze voorstelling gaat naar KWF Kankerbestrijding.

De indrukwekkende voorstelling 'Wij, Varkenland' is een unieke solovoorstelling van theatermaker, Lucas De Man. Over dromen. Identiteit. En varkens. Het verhaal gaat over Stijn, een jongeman die na twaalf jaar rondtrekken in de wereld terugkeert naar zijn geboortestreek. Zijn ouders waren varkensboeren, zijn broer heeft de boerderij overgenomen. Om de voorstelling te kunnen schrijven, ging De Man een maand lang op stage bij verschillende varkenshouders en interviewde hij vele mensen uit de sector. Hij gebruikt het varken en de varkenswereld als metafoor voor onze huidige veranderende wereld en de zoektocht naar zijn rol daarin.
Alpe d'HuZes
Speciaal voor Team BIG Challenge Media brengt Lucas De Man de voorstelling op maandag 13 mei op de planken in Sint Anthonis. Team BIG Challenge Media neemt op 6 juni met acht fietsers en hardlopers deel aan Alpe d'HuZes in Frankrijk. Entreetickets voor 'Wij, Varkenland' zijn verkrijgbaar via www.varkens.nl/wijvarkenland en kosten 20 euro (exclusief servicekosten). De voorstelling vindt plaats in MFC Oelbroeck. De zaal gaat om 20.00 uur open, de voorstelling begint om 20.30 uur. Na de voorstelling is er een interactiemoment tussen het publiek en Lucas De Man. Ook de opbrengsten van de consumpties van deze avond gaan naar het KWF.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant