Eightball Boppers brengen een nieuwe cd uit.
Eightball Boppers brengen een nieuwe cd uit. Foto: Picasa

Eightball Boppers presenteren nieuwe cd

Algemeen 287 keer gelezen

MILL | De doorgewinterde rockers van Eightball Boppers presenteren zaterdag 11 mei hun vijfde album in café/zaal Royal in Mill. Entree is gratis. Aanvang om 20.00 uur. Kleding in stijl wordt op prijs gesteld.

Het nieuwe schijfje heet 'Hugging the curves', vrij vertaald 'plat dur d'n bocht'. Het bevat 14 tracks, waaronder eigen nummers, traditionele rockabilly uit de fifties en modernere nummers in een rockabilly jasje.
Om de geboorte van het nieuwe album te vieren organiseert 8BB een speciale cd-presentatie. Op 11 mei zal in café/zaal Royal in Mill de CD officieel worden gereleaset met een bijzonder programma. In totaal zes gastzangeressen zullen het podium betreden en samen met de Eightball Boppers enig female repertoire ten gehore brengen. Dat is vooral rockabilly muziek, met ook kleine uitstapjes naar ska, rock, gipsy en blues. Maria, Elisa en Angelique, de drie zangeressen van Back on Track uit Sint Anthonis en Venraij, zullen gezamenlijk het podium vullen en ook hun eigen backing vocals verzorgen. Daarnaast zullen Esther uit Langenboom, Diane uit Asten en Maria uit Nijmegen/Haps zich van hun beste kant laten horen. Op 11 mei zal de avond verder opgeluisterd worden door de altijd in stijl aangeklede dansparen van boogiewoogieclub The Thunderbirds uit Waalwijk. Zij zijn welbekend als grote sfeermakers, onder meer tijdens de Millse Fiftiesdagen.
Tijdens de release-party is de cd voor het eerst te koop, voor 10 euro. Info op www.8bb.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant