Hans de Vries leert beginners spelen op de mondharmonica.
Hans de Vries leert beginners spelen op de mondharmonica. Foto: Charlie Wessels

Leer mondharmonica spelen tijdens een stoomcursus

Algemeen 554 keer gelezen

MOOK | Er wordt een spoedcursus mondharmonica spelen aangeboden op zaterdag 11 mei in 't Moks Café, Groesbeekseweg 3 in Mook van 15.30 tot 17.00 uur. De cursus wordt gegeven door trekharmonicavereniging Woarum Nie.

De mondharmonica is niet alleen een super instrument voor de blues, maar ook voor allerlei liedjes en een veelvoud aan muziekstijlen. Van smartlappen tot deltablues! En het is een eenvoudig bespeelbaar instrument en past zo in de binnenzak. Niet voor niets al jaren onverminderd populair.

In deze workshop 'for absolute beginners' neemt harmonicaspeler Hans 'homesick' de Vries de deelnemers mee door de wonderlijke wereld van dit kleine instrument en haar talloze bespelers. Deelnemers aan de workshop hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De workshop duurt anderhalf uur; in de pauze en na afloop is er de mogelijkheid om nog even te oefenen en van alles te vragen. Deelnemers krijgen lesmateriaal mee en -voor wie dat wil- gratis vervolgles via internet.
Deelname kost 20 euro, inclusief een nieuwe mondharmonica die men mee naar huis mag nemen. Aanmelden en meer informatie via mook@harmonicaworkshops.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant