Kapster Ingrid Peters- Van Dinter viert haar 25-jarig jubileum.
Kapster Ingrid Peters- Van Dinter viert haar 25-jarig jubileum.

It's More Hairstyling viert 25-jarig jubileum van kapster Ingrid

Zakelijk 1.415 keer gelezen

BOXMEER | Het is feest bij It's More Hairstyling aan Koorstraat 63 in Boxmeer. Kapster Ingrid Peters - Van Dinter is in mei precies 25 jaar in dienst bij moederbedrijf Gijsbers. Reden genoeg voor een feestje én om Ingrid eens goed in het zonnetje te zetten.

De jubilerende kapster werd afgelopen week door haar collega's verrast. De salon is vrolijk versierd en voor klanten geldt er een mooie actie; namelijk 25 procent korting op een Kerasilk volume behandeling.
Eigenaren Patrick Verhaegh en Linda Nillesen spreken vol lof over Ingrid. "Ze is altijd zo lekker nuchter", vertelt Patrick. "Je weet precies wat je aan haar hebt en ze is een fantastische kapster."
Ingrid is een bekend gezicht in de regio. De Sambeekse is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1994 kwam Ingrid na een stage bij Gijsbers in dienst bij de toenmalige eigenaren Henk en Thea uit Haps. In 2006 nemen Patrick en Linda de salon in Boxmeer over. "Ingrid is toen in dienst gebleven en daar zijn we tot op de dag van vandaag heel erg blij mee! Ik bewonder hoe ze meegegroeid is met de salon. Linda en ik hebben onze visie aangepast aan deze tijd en Ingrid heeft zich absoluut niet laten afschrikken door de veranderingen. Ze staat altijd open voor vernieuwing en daar hebben we veel respect voor", aldus Patrick.
De specialiteit van Ingrid is zonder twijfel knippen. "Zowel heren als dames", legt Patrick uit. "In 2018 is ze in onze salon It's More Hairstyling aan de slag gegaan en daar is nu samen met Annemarie Hartjes een vertrouwd gezicht.
Klanten die in de maand mei langskomen bij It's More maken kans op een theepakket en kunnen gebruikmaken van de aanbieding (25 procent korting op een Kerasilk volume behandeling).

Afspraak maken
Wil jij ook geknipt worden door de ervaren kapster Ingrid? Kijk dan snel op itsmorehairstyling.nl om een afspraak te maken. Bellen kan ook: 0485-520567.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant