Ontvangst van pastoor Haerkens in Rijkevoort op 1 februari 1959 (Fotocollectie BHIC)
Ontvangst van pastoor Haerkens in Rijkevoort op 1 februari 1959 (Fotocollectie BHIC)

Van nostalgie naar nu… in Rijkevoort!

Algemeen 757 keer gelezen

RIJKEVOORT | Houd je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was? Dan hebben we goed nieuws! Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC) strijkt woensdag 15 mei neer in Rijkevoort.

De KBO Rijkevoort houdt samen met het BHIC een gezellige en nostalgische middag voor alle belangstellenden uit heel Boxmeer.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 mei van 14.00 tot 16.30 uur in Dorpshuis De Poel, Meester van Den Bergplein 10 in Rijkevoort. De toegang is gratis. De zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek.

Programma
Welkomstwoord en inleiding door René Bastiaanse 'In ganzenpas door vier decennia', Marilou Nillesen, historisch reporter van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren '50, '60, '70 en '80Gelegenheid om je meegebrachte foto's op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselenGezellige 'Petje op Petje af' quiz door René Bastiaanse met voor iedereen herkenbare filmpjes, muziek en foto's van weleerAfsluiting

Je bent van harte welkom! Vergeet niet oude foto's en films van en over het oude Rijkevoort, en alle andere voormalige gemeenten van Boxmeer mee te nemen.

Foto van vroeger
Heb jij ook een mooie foto van vroeger? Stuur 'm dan in naar redactie@demaasdriehoek.nl. Wie weet staat jouw plaatje volgende week dan wel in de krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant