Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk.
Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk.

Familiepicknick bij Buitenplaats Zevenhutten tijdens Vaderdag

Zakelijk 576 keer gelezen

CUIJK | Vaderdag is voor velen een moment om samen te zijn met familie of om stil te staan bij de mooie herinneringen aan je vader. Op zondag 16 juni kan iedereen op Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk met moeder en/of vader, kinderen en kleinkinderen aanschuiven voor een familiepicknick. Om samen herinneringen te delen of om met de hele familie het leven te vieren.

In natuurgebied Zevenhutten in Cuijk ligt ontmoetingsplek Buitenplaats Zevenhutten verscholen. De bijzondere omgeving kenmerkt zich door bos, akkers, houtsingels, bloemenweiden en poeltjes. Te midden van die natuur vind je veldcafé De Eik en een terras waar natuur, recreatie en herinnering samenkomen. Een plek om herinneringen en verhalen te delen, om tot bezinning te komen en te mogen stilstaan.

Wandelen, fietsen en rondleidingen
Op en rondom de buitenplaats worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Behalve de familiepicknick op 16 juni, staat er op 7 juli een fietstocht op de agenda. Er zijn verschillende routes voor jong en oud. Ook start er om 14.00 uur een fietstocht voor alleenstaanden. Verder kunnen belangstellenden op 7 juli en 11 augustus de buitenplaats ontdekken en binnen kijken in het kleinschalige crematorium met rondleiding. Op maandagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur, is het gewoon binnenlopen voor vragen en een gesprek.
Na een enerverende wandeling in het bos, een fietstocht door de omgeving of een bezoek aan de begraafplaats even bijtanken? Ook dat kan. De koffie staat klaar, maar bezoekers kunnen ook genieten van een ontbijt, lunch of een hapje en een drankje. Meer informatie en aanmelden voor de familiepicknick (tot 14 juni) via www.zevenhutten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant