Leerlingen VWO (Kim Centen, Veerle Barten, Kirstie Geurts) van het Merletcollege in Cuijk wonnen voor het zesde jaar op rij de Dragon's Den.
Leerlingen VWO (Kim Centen, Veerle Barten, Kirstie Geurts) van het Merletcollege in Cuijk wonnen voor het zesde jaar op rij de Dragon's Den.

VWO-leerlingen Merletcollege Cuijk winnen weer Dragon's Den

Onderwijs 1.367 keer gelezen

CUIJK | Dragons' Den is een tv-programma waarin startende ondernemers hun plannen presenteren aan een aantal investeerders, ook bekend als 'Shark Tank'. Het is ook al enkele jaren een wedstrijd tussen leerlingen uit 5 vwo van het Merletcollege Cuijk, het Elzendaalcollege Boxmeer en Metameer Stevensbeek. En werd voor het zesde jaar op rij gewonnen door het Merlet.

De leerlingen met Management & Organisatie in hun vakkenpakket waren vorige week door Rabobank Land van Cuijk uitgenodigd voor de grote finale van deze wedstrijd. De winnende ondernemingsplannen van iedere school werden door de desbetreffende 'ondernemers-in-spé' gepresenteerd aan een drietal professionals uit het financiële bedrijfsleven. Namens het Merletcollege verdedigden een drietal leerlingen hun ondernemingsplan voor de Stick Holder: een innovatieve klem voor op de fiets, waarmee lange voorwerpen (zoals een hockeystick of wandelstokken) gemakkelijk en veilig vervoerd kunnen worden. De verzorgde presentatie, de goede samenwerking tussen de ondernemers en de live demonstratie van de Stick Holder overtuigden de dragons ervan dat dit de winnaars moesten zijn van de grote wisselbeker voor de beste presentatie van de ingezonden ondernemingsplannen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant