Het festival vindt plaats in bostuin Geldersoord in Sint Anthonis.
Het festival vindt plaats in bostuin Geldersoord in Sint Anthonis.

Leden Team Tim houden minifestival voor Ventoux3 in Sint Anthonis

Kunst en cultuur 496 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Leden van Team Tim uit Boxmeer reizen later dit jaar af naar Zuid-Frankrijk voor Ventoux3, een sponsortocht waarbij de opbrengt gaat naar het Hersentumorfonds.nl. Als fundraiser wordt op zondag 30 juni een minifestival gehouden in in bostuin Geldersoord in Sint Anthonis.

De naamgever van het team, Tim Manders, is eind 2014 overleden aan deze verschrikkelijke ziekte maar Team Tim leeft voort, in nagedachtenis aan Tim en al die andere deze ziekte niet hebben overleefd. Er worden veel acties gehouden om geld te verzamelen voor onderzoek. Meestal voor de ziekte kanker in het algemeen. Bij Ventoux3 gaat het vooral om onderzoek voor behandeling tegen hersentumor. Christan van Gelder is steeds van de partij geweest en is in 2014 voor zijn bijdrage gestart met een klein festival in de bostuin Geldersoord in Sint Anthonis, en met succes. Samen met zijn medefietsers Marcel Manders en Gerard Janssen -uit Sint Anthonis- heeft hij ook voor de zesde editie van dit minifestival een leuk programma samengesteld. 

Algemene informatie
Op zondag 30 juni treden onder meer Hallo Westerbeek, Black Solid en de huisband The Hoofs op in Geldersoord, St. Patrickspad 6, Sint Anthonis. De tuin gaat 14.00 uur open en het programma duurt tot 21.00 uur. De entree is 5,00 euro (t/m 12 jaar gratis) en gaat volledig naar het goede doel. Informatie: www.facebook.com/Opdehoef.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant