Café 't Centrum pakt volgens kastelein Pascal Leenhouwers uit met een zomerse party tijdens de kermis.
Café 't Centrum pakt volgens kastelein Pascal Leenhouwers uit met een zomerse party tijdens de kermis.

'Summer party' tijdens zomerkermis bij café 't Centrum

Kunst en cultuur 900 keer gelezen

BOXMEER | Het belooft een zeer zomerse kermis te worden in Boxmeer dit jaar en dus wordt Café 't Centrum omgetoverd tot een heuse Beach Bar, waar bezoekers zich wanen in een tropisch oord met een bijpassend beachwatertje of toch gewoon een heerlijk ijskoud biertje in de hand.

Op zaterdag bijt Robert Pouwels het spits af. Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Hij garandeert top-entertainment voor elk feest en evenement. Op speciaal verzoek kan hij ook een fantastische Hazes-act doen. "Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar", weet kastelein Pascal Leenhouwers. Op zondag maakt niemand minder dan DJ Bert er een groot heet feestje van. Pascal: "We kennen Bert allemaal van zijn lekkere beats tijdens de carnaval. Hij zorgt er altijd voor dat jong en oud op de dansvloer te vinden zijn." Bert is de huis dj van café Tante Roosje in Amsterdam en al meerdere malen uitgeroepen tot beste feest deejay van Nederland. "Hij weet als geen ander hoe je een feestje bouwt. Geen feest is te gek."
Café 't Centrum (Steenstraat 56) houdt zondag ook een gezellige Summer BBQ. Iedereen is welkom. Opgeven kan aan de bar of per e-mail naar pascal@cafezaalhetcentrum.nl. "Voor slechts tien euro mag je zoveel eten als je wilt", verzekert Pascal.

Three of a kind
Het kermisprogramma bij 't Centrum bestaat verder nog uit een optreden van de band 'Three of a Kind' op maandag 1 juli. Hun repertoire bestaat uit Nederpop, stomende rock, opzwepende rock & roll en vuige popmuziek. Pascal tot slot: "Dinsdag sluiten we af op het terras met een lekker biertje."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant