Stickeruitreiking PGSA aan Het Wollige Schaap.
Stickeruitreiking PGSA aan Het Wollige Schaap.

Toegankelijkheidssticker PGSA voor Het Wollige Schaap

Gezondheid 327 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De nieuwbouw van Kinderopvang Het Wollige Schaap in Sint Anthonis heeft de zogeheten 'Toegankelijkheidssticker' van het Platform Gehandicapten Sint Anthonis (PGSA) ontvangen. "Wij waren blij verrast door het feit dat onze aanbevelingen meegenomen waren, maar vooral ook door de zeer professionele wijze waarop er gedacht was over het ontwerp", aldus Herman Peters van de PGSA.

De PGSA heeft enkele jaren geleden al de toegankelijkheidssticker uitgereikt voor de tijdelijke locatie van Het Wollige Schaap. "Wij hebben toen adviezen gegeven voor de geplande nieuwbouw. Onlangs werden we uitgenodigd omdat het zover was en waren bij de schouw blij verrast dat onze aanbevelingen overgenomen waren", legt Peters uit. "Er is een veilige verblijfsomgeving gemaakt voor de kinderen die hier opgevangen worden. Hiernaast is er veel aandacht geweest voor een professionele werkomgeving voor de medewerkers zodat in een prettig klimaat hun vak uit kunnen oefenen. Voldoende beweegruimte, overzichtelijk, functioneel en toch gezellig en warm. Kinderen zullen zich hier thuis voelen."
Het Wollige Schaap biedt naast reguliere kinderopvang ook medische kinderopvang aan. Daarnaast is gestart met buitenschoolse opvang.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant