BiblioPlus start met lesgroep 'Begrijp je taal' in Cuijk.
BiblioPlus start met lesgroep 'Begrijp je taal' in Cuijk.

BiblioPlus start met lesgroep 'Begrijp je taal' in Cuijk

Algemeen 177 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Goed kunnen lezen en schrijven is steeds belangrijker. Toch is het voor veel Nederlanders nog best lastig. Daarom start BiblioPlus na de zomer met de lesgroep 'Begrijp je taal' in bibliotheek van Cuijk.

Je werkt aan je eigen doelen die te maken hebben met lezen en schrijven. Er is een docent om je te helpen. Je maakt geen toetsen en ontvangt geen diploma. Maar na zestien weken krijg je wel een bewijs van deelname. Wil jij graag brieven en formulieren beter begrijpen? Je (klein)kind beter voorlezen of zelf je treinkaartje kunnen bestellen? Sociale media gebruiken? Kom naar de Bibliotheek en werk in een fijne sfeer aan jouw taalbegrip. Dat kan in het tempo en op het niveau dat bij jou past", verduidelijkt Rachid Agoussal van BiblioPlus.
De lesgroep is elke woensdag van 4 september tot 18 december in de Bibliotheek Cuijk. De tijden zijn van 15.30 tot 17.00 uur en van 17.30 tot 19.00 uur. Meedoen kan per dagdeel of beide dagdelen. Meer informatie en aanmelden kan via tel. 0485-583 500, taalhuis@biblioplus.nl of kijk op de website www.biblioplus.nl/lesgroep. Meedoen is geheel gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant