Pip en Pelle waren al eerder te gast in het Openluchttheater.
Pip en Pelle waren al eerder te gast in het Openluchttheater.

Puk en Pelle met familieshow in Openluchttheater Overloon

Kunst en cultuur 322 keer gelezen

OVERLOON | Op woensdag 31 juli wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door Pip en Pelle met de leukste familieshow 'En… actie!' Met veel interactie, liedjes, gekke situaties en veel humor wordt het weer een feestje voor jong en oud.

Pip en Pelle komen samen met hun beste vriend Arie de Postbode de boel weer op zijn kop zetten. Dit jaar komen de bekende filmregisseurs Stefan Speelberg en Paul Verschroeven naar Nederland. Arie wil deze komst niet onbenut laten, want hij wil graag doorbreken als filmster in Hollywood. Maar als Pip en Pelle daar ook wel oren naar hebben, begint de chaos. Ruimtewezens, tovenaars, apen aan lianen... alles komt in hoog tempo aan je voorbij. Alle bekende Pip en Pelle-ingrediënten zijn als vanouds weer aanwezig: interactie, liedjes, veel kostuums, gekke situaties en vooral heel veel humor.

Kaarten en meer informatie
'En... Actie!' vindt plaats op woensdag 31 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater aan het Museumpark in Overloon. Kaarten kosten 7,00 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via www.openluchttheateroverloon.nl. Of aan de kassa, zolang de voorraad strekt. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant