Zandsevelddag in Sint Anthonis.
Zandsevelddag in Sint Anthonis.

Traditionele Zandsevelddag Rommelmarkt in Sint Anthonis

Kunst en cultuur 1.072 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Buurtvereniging Zandseveld houdt op zondag 11 augustus in Sint Anthonis haar jaarlijks terugkerende Zandsevelddag met rommelmarkt. De verkoop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur op het grote grasveld achter bakkerij de Bakkertjes aan het Zandseveldpad. De entree is 2,00 euro.

Er is een grote tent aanwezig waar voor vertier gezellige muziek gemaakt wordt door accordeonist Wiel van Loosbroek. Ook zullen, zoals gebruikelijk, de mooiste spullen per opbod verkocht worden. Een bijzonder kenmerk van deze rommelmarkt is dat alle artikelen op een overzichtelijke en goed gesorteerde wijze zijn uitgestald in verschillende kramen, zoals speelgoed, kleding, boeken, elektra etc.
Op zaterdag 10 augustus worden bruikbare spullen weer huis-aan-huis in Sint Anthonis opgehaald, behalve in het buitengebied. De ophaalwagens zijn duidelijk herkenbaar gemaakt en zullen vanaf 10.00 uur 's morgens gaan rijden, voorafgegaan door een geluidswagen. Onbruikbare spullen zullen niet meegenomen worden. Meer informatie via José de Kleijnen, tel. 06-40659800

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant