De organisatoren Sjaphanto Guntlisbergen (links) en Fred van Duinhoven (rechts) met André Hazes, de hoofdact op 18 augustus.
De organisatoren Sjaphanto Guntlisbergen (links) en Fred van Duinhoven (rechts) met André Hazes, de hoofdact op 18 augustus.

Laatste kaarten voor Megaparty met André Hazes

Kunst en cultuur 958 keer gelezen

NIJMEGEN/BOXMEER | In het tot, volgens de drie Boxmeerse organisatoren Fred van Duinhoven, Sjaphanto Guntlisbergen en Sven Janssen, 'supergezellige grote kroeg' verbouwde Triavium in Nijmegen vindt op zondag 18 augustus een megaparty plaats met André Hazes en diverse Nederlandstalige artiesten. De laatste kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Naast André Hazes -die samen met zijn band ongeveer anderhalf uur komt optreden in het Triavium- komt zanger Peter Beense hits zingen, zoals 'Laat ze maar lullen' en 'Jij bent een kanjer.' Ook zangeres Samantha Steenwijk, bekend van The Voice of Holland, komt haar Nederlandstalige hits laten horen in Nijmegen. En zelfs Danny Froger komt die dag optreden in Nijmegen. Verder geven Yosee en Johnny Romein acte de presence. "Het belooft dus één groot feest te worden", aldus de organisatie.

Tickets voor Megaparty
De Megaparty is zondag 18 augustus van 16.00 tot 21.30 uur (deuren open: 15.00 uur). De (laatste) kaarten zijn nu verkrijgbaar. Veldplaatsen kosten 39,50 euro, een zitplaats bedraagt 42,50 euro. Tickets zijn te bestellen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/andr-hazes-triavium of bij Riche Boxmeer. VIP-kaartenbestelling via tel. 06-20013667 of 06-22937008.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant