Het Noordlimburgs Fietsweekend beleeft de vierde editie.
Het Noordlimburgs Fietsweekend beleeft de vierde editie. Foto: Schutterij/Gilde Sint Dionysius

Noordlimburgs Fietsweekend beleeft vierde editie

Kunst en cultuur 416 keer gelezen

HEIJEN | De vierde editie van het Noordlimburgs Fietsweekend vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 augustus. De start- en finishlocatie is dit jaar verplaatst naar gildeterrein De Maasarm aan de Mergeldijk te Heijen.

Het Sint Dionysiusgilde is er ook dit jaar weer in geslaagd om vier fantastisch mooie fietsroutes uit te pijlen met de bekende rode routepijlen. De fietsroutes gaan over verkeersluwe wegen of speciale fietspaden in Noord-Limburg, Oost-Brabant en het Rijk van Nijmegen. Deelnemers kunnen beide dagen kiezen uit fietsroutes van 30 of 60 kilometer en starten tussen 9.00 tot 12.00 uur. De kosten bedragen 5,00 euro (per persoon). Daarvoor krijgen deelnemers een vaantje van het Noordlimburgs Fietsweekend zodat zij onderweg herkenbaar zijn, de routebeschrijving met stempelkaart en gratis overtochten met veerponten op de fietsroutes. Op zaterdag zijn er andere fietsroutes dan op zondag. Voor deelnemers die beide dagen de fietsroutes volbrengen ligt er op zondag een herinneringsmedaille klaar op de finishlocatie.
Meer informatie en voorinschrijving met korting (tot woensdag 14 augustus) via de website www.noordlimburgsfietweekend.nl. Wie één dag deelneemt, kan zich gewoon aanmelden op de startlocatie in Heijen. De finishlocatie sluit elke dag om 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant