Het team van Simone de Wildt Huid & Oedeemtherapie.
Het team van Simone de Wildt Huid & Oedeemtherapie. Foto: Jaleesa Derksen

Jubileum voor Simone de Wildt Huid & Oedeemtherapie: 'Doen alles samen'

Zakelijk 736 keer gelezen

GENNEP | Simone de Wildt is pas 34 jaar. Toch viert ze komende week alweer het 12,5-jarig jubileum van haar eigen huid- en oedeemtherapiepraktijk. Inmiddels heeft ze vier vestigingen, waaronder één in Gennep. "Bij onze praktijk bieden we alles wat tussen dermatoloog en schoonheidsspecialist in zit."

Door Martijn Schwillens

Eigenlijk rolde ze in 2006 bij toeval in haar eigen onderneming. "Het was eigenlijk de bedoeling dat ik na mijn studie in loondienst zou beginnen. Maar nadat ik zo'n beetje bij elke praktijk binnen een uur rijden had gesolliciteerd, werd ik gewezen op de mogelijkheid om een eigen praktijk in Ewijk te beginnen. De eerste jaren heb ik zo'n beetje op elke beurs gestaan die er maar was om naamsbekendheid op te doen", vertelt De Wildt.

Bekendheid
Met die bekendheid zit het inmiddels wel snor. Van plekjes in het gezicht en overbeharing tot een gerichte aanpak voor acne, pigment, roodheid en littekens, cliënten weten inmiddels de weg. Zowel voor cosmetische als cosmedische behandelingen. In Ewijk en Malden, en sinds een paar jaar ook in Beneden-Leeuwen en Gennep. "Uitbreiding of groei is nooit een doel geweest, maar ik kreeg in Ewijk op een gegeven steeds meer klanten uit een bepaalde streek, waarop ik dacht: waarom laat ik ze telkens naar mij komen als ik me ook daar kan vestigen?" Simone de Wildt Huid & Oedeemtherapie kent inmiddels zeven personeelsleden. "We doen het écht samen."
De Wildt krijgt ook veel (nieuwe) klanten door doorverwijzingen vanuit huisartsen en ziekenhuizen. "Anderen kennen mij via een vriendin of familielid die klant is bij mij of gewoon via Facebook."

Jubileum
De praktijk, die in Gennep is gevestigd in het medisch centrum aan de Langeweg, viert vanaf 1 september een week lang haar 12,5-jarig jubileum. "Met het personeel ga ik een weekend weg en met iedereen die mij altijd heeft gesteund, ga ik uit eten. Klanten krijgen 12,5% korting op bepaalde of met zorg geselecteerde producten en behandelingen."
Info: Simone de Wildt Huid & Oedeemtherapie, tel. 0487-523823 of huidtherapie-dewildt.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant