De Contiweb Maasheggenloop beleeft komende zondag de 18e editie.
De Contiweb Maasheggenloop beleeft komende zondag de 18e editie. Foto: AV Sporting

Contiweb Maasheggenloop: hardlopen door uniek natuurgebied

Sport 256 keer gelezen

GROENINGEN | Hardlopen door een uniek stuk natuur- en cultuurgebied nabij Boxmeer: op zondag 15 september 2019 vindt de achttiende editie van de Contiweb Maasheggenloop plaats. Met de geslaagde vernieuwde opzet van vorig jaar is er ook dit jaar weer ruimte voor een Halve Marathon. Natuurlijk ontbreken de 5 en 10 kilometer-afstanden niet.

Voor de jongste hardlopers (tot 5 jaar) is er een Bambinoloop (250 meter) en voor de junioren (tot 15 jaar) is er een Jeugdloop (1000 meter). Zowel start als finish is in Groeningen. Alle afstanden lopen door het Maasheggengebied. De Maasheggenloop is een ideaal voorbereidingsevenement voor lopers die oefenen voor een najaarsmarathon. De starttijden op de verschillende afstanden zijn als volgt: Bambinoloop (10.10 uur), Jeugloop (10.25 uur), 5 kilometer (11.00 uur), 10 kilometer (10.45 uur) en de Halve Marathon (10.00 uur). Voorinschrijving is mogelijk tot en met 14 september en is voor iedere afstand goedkoper dan na-inschrijving. Na-inschrijven is mogelijk tot een half uur vóór de start van de wedstrijd. Voor alle jeugddeelnemers is er een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen is er een mooie beker.

Meer informatie
De Maasheggenloop start nabij Café De Zandpoort aan de Groeningsestraat 40 in Groeningen. Hier is ook het inschrijfbureau gevestigd. Voor meer informatie kijk op www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant