De medewerkers van Lambert Blonk die de zakelijke adviesmarkt verzekeren. Van links naar rechts: Mark Fransman, Huub Derksen, Bart Siroen en Ellen Toenders.
De medewerkers van Lambert Blonk die de zakelijke adviesmarkt verzekeren. Van links naar rechts: Mark Fransman, Huub Derksen, Bart Siroen en Ellen Toenders. Foto: Diana Derks

Lambert Blonk Assurantiën 'wil groei realiseren in de zakelijke markt'

Zakelijk 997 keer gelezen

BOXMEER | Lambert Blonk Assurantiën in Boxmeer groeit. Om de ambities voor de toekomst verder gestalte te geven, heeft het assurantiekantoor zich onlangs versterkt met Bart Siroen, die over meer dan 25 jaar ervaring beschikt bij Rabobank. "Ik wilde alleen van werkgever wisselen als ik terecht zou kunnen bij een kwalitatief goed kantoor waar klanten zich goed gehoord en begrepen voelen", aldus Bart Siroen.

"Ik was directeur van vijf vestigingen, maar ik ambieerde juist een functie waarbij ik dichter op de bal zit en waar ik mijn eigenheid ten dienst kan stellen van het bedrijf. Zodoende dat ik 'ja' zei toen Huub Derksen (eigenaar) me belde", vervolgt Bart Siroen, die zich enorm aangesproken voelt tot de manier waarop Lambert Blonk Assurantiën opereert. "Ik ken de markt en ik ken de netwerken. Mensen willen een assurantiekantoor dat betrokkenheid toont, met korte lijntjes. Als ondernemers risico's willen doorspreken, dan willen ze dat met een vertrouwd gezicht doen. En vooral met iemand die kwaliteit levert."

Betrouwbare businesspartner
Huub Derksen vervolgt: "Kwaliteit behoort standaard te zijn, maar het is ook belangrijk om de mentaliteit van de streek te kennen. Voor ons is dat een soort van vanzelfsprekendheid. Net als betrokkenheid. Alle medewerkers hier staan met hun poten in de klei." Huub Derksen noemt de toevoeging van Bart Siroen aan zijn team 'een kwaliteitsinjectie'. "Nadat Lambert Blonk is gestopt, ben ik op zoek gegaan naar iemand die op zakelijk gebied zijn sporen heeft verdiend. Bart Siroen is een bekende voor veel ondernemers en heeft hij zich bewezen als een gedegen gesprekspartner voor ondernemers. Samen met onze medewerkers zijn wij in staat om de zakelijke markt te bedienen."
Huub Derksen en Bart Siroen willen van Lambert Blonk Assurantiën 't verzekeringskantoor van het Land van Cuijk en Maasduinen maken. "Daarvoor willen we een groei realiseren in de zakelijke markt. Zaken slimmer inrichten, efficiënter werken en een hoge productkennis zijn daarvoor vereisten." Huub Derksen: "De komende tijd gaan we zaken verfijnen, zodat we klanten nog beter kunnen bedienen."
Meer informatie: RegioBank | Lambert Blonk Assurantiën, tel. 0485-572129, www.lambertblonk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant