Bisschop Harrie Smeets bezoekt Gennep en Bergen.
Bisschop Harrie Smeets bezoekt Gennep en Bergen.

Bisschop Harrie Smeets bezoekt Gennep en Bergen

Religie 686 keer gelezen

GENNEP/BERGEN | Zo'n jaar geleden is Harrie Smeets gewijd tot Bisschop van het Bisdom Roermond. Als onderdeel van zijn kennismaking met de mensen in zijn Bisdom, heeft hij dertien ontmoetingsweekeden gepland. Hij bezoekt telkens een ander Dekenaat. Komend weekend bezoekt de Bisschop het Dekenaat Venray-Gennep.

Graag wil hij kennismaken met alle mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij kerk en stad. Op vrijdag 4 oktober bezoekt de Bisschop diverse projecten in Bergen. 's Avonds is er een bijeenkomst voor alle priesters en kerkmeesters uit het Dekenaat.
Op zaterdag 5 oktober is er om 18.00 uur een H. Mis in de St. Martinuskerk in Gennep. Het kinderkoor zal die mis muzikaal omlijsten. Na de mis is er koffie of thee voor alle aanwezigen. Dan is er ook tijd om de Bisschop te ontmoeten. Vanaf 20.00 uur zullen de Bisschop en pastoor Kessels samen de tienergroepsavond begeleiden. Op zondag 6 oktober is de Bisschop te gast in de Paterskerk in Venray vanwege het 60-jarig bestaan van de Zangers van Sint Frans. "De Bisschop hoopt velen te mogen ontmoeten. U bent dan ook van harte uitgenodigd voor de zondag en in Gennep op zaterdagavond 5 oktober om 18.00 uur", laat het Kerkbestuur Gennep weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant