Marcel de Groot opent seizoen Huistheater De Steenakker in Haps

Kunst en cultuur 165 keer gelezen

HAPS | De Steenakker in Haps start het nieuwe seizoen met Marcel de Groot. De singer-songwriter geeft op zondag 6 oktober een soloconcert in het Hapse huistheater.

Als er iemand een drive heeft om op het theaterpodium te staan dan is het Marcel de Groot wel. Natuurlijk is hij de zoon van Boudewijn de Groot, maar Marcel heeft zijn geheel eigen wijze. En dat al meer dan 25 jaar. Zijn oeuvre is breed en gevarieerd. Van musical tot filmmuziek, van solo artiest tot begeleidingsgitarist van o.a. Maarten van Roozendaal. Marcel weet een zaal voor zich te winnen. Met zijn ongeëvenaarde gitaarspel, Nederlandstalige nummers, zijn wonderschone teksten en warme stem. In de intieme sfeer van de Steenakker komt hij 'warm draaien' voor het laatste theaterseizoen van zijn programma '>Door'. Met eigen nummers en teksten, maar ook zijn er bijdragen van Rob Chrispeijn, Stef Bos, Lennaert Nijgh, Maarten van Roozendaal en zijn eigen vader Boudewijn.
Het concert van Marcel de Groot is zondag 6 oktober om 15.30 uur. De toegangsprijs is 15,00 euro, inclusief kop koffie/thee, garderobe en parkeren). Tickets en info via www.desteenakker.nl. Optioneel is er de mogelijkheid vooraf een wandeling te maken over het Duits Lijntje. Die begint om 14.15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant