Soundos speelt 'Niets te Verliezen' in De Weijer.
Soundos speelt 'Niets te Verliezen' in De Weijer.

Soundos heeft 'Niets te Verliezen' in De Weijer

Kunst en cultuur 202 keer gelezen

BOXMEER | Op zaterdag 5 oktober staat Soundos met haar vierde theatershow 'Niets te Verliezen' in De Weijer in Boxmeer. In NRC leverde haar dat vier sterren op en het commentaar: "Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering."

De cabaretière is al meer dan tien jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Daarnaast is ze één van de drie Nederlandse comedians die door Netflix gevraagd werd om een eigen special op te nemen voor Comedians of the World. Naast Soundos kun je er kijken naar Martijn Koning, Rayen Panday en nóg 44 cabaretiers uit 12 andere landen. Maar eigenlijk kun je beter gewoon naar theater komen op zaterdag 5 oktober, want dan heb je Soundos een hele avond, in plaats van een halfuurtje.
Haar voorstelling 'Niets te Verliezen' is zaterdag 5 oktober om 20.15 uur in De Weijer, De Raetsingel 1 in Boxmeer. Tickets kosten 19,50 euro, inclusief een drankje. Meer informatie en online tickets via www.deweijer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant