Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltum Restaurantprijs.
Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltum Restaurantprijs. Foto: Charles Batenburg

Hoeve De Boogaard in Geijsteren wint Keltum Restaurantprijs

Zakelijk 277 keer gelezen

GEIJSTEREN | Onlangs werd namens Euro-toques Nederland de Keltumprijs Restaurantprijs bekend gemaakt. Deze prestigieuze restaurantprijs ging dit keer naar Hoeve De Boogaard in Geijsteren.

Ieder jaar wordt er door een aantal specialisten bij de leden van Euro-toques Nederland gekeken welk restaurant de meeste Euro-toques uitstraling heeft en in de geest van de tien geboden van Euro-toques werkt. Bij de beoordeling is gebleken dat Anita en Jan Cremers en hun team uitblinken in het uitdragen van de Euro-Toqueswaarden, zowel op culinair gebied als op het gebied van externe communicatie, wat voor de jury reden was om hun tot winnaar uit te roepen.
Er werd beoordeeld op de kwaliteit maar ook lokaal en duurzaamheid van de keuken, het gebruik van Euro-toques (ET) schilden bij de voor- en achterdeur, ET restaurantgidsjes bij de entree, het ET logo duidelijk zichtbaar op de website en op de menukaart, koksbuis met ET logo, de kennis m.b.t. het uitdragen het ET-gedachtegoed door personeel naar derden toe. Maar ook het sociaal omgaan met medewerkers en het zaken doen met ET partners en het actief lid voor de vereniging zijn, telden zwaar mee in de beoordeling. Dit jaar werd er ook nog meer gewicht gegeven aan oog hebben voor het milieu door minder energieverbruik en natuurlijk het werken met regionale producten en partners. Kortom, een modern en duurzaam bedrijf dat alle waarden, die zo hoog in het vaandel staan bij Euro-toques, met liefde omarmt en uitdraagt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant