Boeiende workshops tijdens Avond van de Uitblinkers.
Boeiende workshops tijdens Avond van de Uitblinkers.

Boeiende workshops tijdens 'Avond van de Uitblinkers'

Kunst en cultuur 141 keer gelezen

CUIJK | Wil je leren rappen? Schrijf je graag korte verhalen, maar wil je daar graag bij worden geholpen? Heb je altijd al een instrument willen bespelen? Of ben je benieuwd hoe je vlogs moet maken? Schrijf je in voor een van de workshops die tijdens de Avond van de Uitblinkers op zaterdag 2 november in de Schouwburg Cuijk worden gegeven.

Cuijks bekendste rapper Lood de Kloot (Lodi Remmen) leert de deelnemers aan zijn workshop hoe een goede rap in elkaar steekt. Hij helpt ook om zelf een rap te maken.
Niels Hendriks gaat tijdens de Avond van de Uitblinkers een bijzondere uitdaging aan: hij gaat een orkest leiden dat nog nooit eerder samen heeft gerepeteerd. Ineke Kraijo is één van de bekendste kinderboekenschrijfsters van Nederland. De Cuijkse schrijfster verzorgt op 2 november een workshop verhalen schrijven Voor iedereen die het leuk vindt om een mooi verhaal te schrijven en daar graag bij geholpen wil worden. Hoe maak je vlogs en zorg je ervoor dat ze veel bekeken worden? Gerda van Galen verzorgt tijdens de Avond van de Uitblinkers een workshop over vloggen.
Wil je deelnemen aan een van de workshops? Inschrijven kan via de site www.schouwburgcuijk.nl. Ook kunnen via de site gratis toegangskaarten voor de Avond van de Uitblinkers worden besteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant