Het team van de genomineerde Lunchroom de Looierij in Cuijk.
Het team van de genomineerde Lunchroom de Looierij in Cuijk. Foto: Martijn Schwillens

Lunchroom de Looierij in Cuijk genomineerd: 'Mooie erkenning van onze klanten'

Zakelijk 3.348 keer gelezen

CUIJK | Lunchroom de Looierij in Cuijk is genomineerd voor 'Lunchroom van het Jaar' in Noord-Brabant. "We zijn door één van onze klanten voorgedragen. Een mooier compliment kun je niet krijgen", aldus directeur Huub Niessen.

"We zijn uiteraard vereerd met de voordracht en gaan de komende periode proberen stemmen te werven onder onze klanten en stakeholders", vertelt Niessen. De Looierij maakt deel uit van een grootschalig concept in het voormalige Regouin-complex aan het Tuigleerstraatje, met dagbesteding en zorgwoningen alsook een wasserij, atelier en bakkerij. "De combinatie zorg/commercieel zorgt voor een mooie balans. We hebben zo'n vijftig personeelsleden, waarbij de helft een zorgindicatie heeft en de andere helft een commerciële achtergrond heeft. Bij De Looierij smelten deze twee werelden uitstekend samen. Inmiddels beschikken we ook over een ISO 9001-certificaat, toch wel een bekrachtiging van onze kwaliteit. We investeren in ons personeel en opleidingen."

Totaalplaatje
Bezoekers van De Looierij komen volgens Niessen 'voor het totaalplaatje'. Zo is Niessen erin geslaagd om de industriële sfeer van vroeger te laten herleven in de lunchroom. "Ik vind het belangrijk dat we maatschappelijke invulling hebben kunnen geven aan Cuijks industrieel erfgoed. Mensen komen voor de unieke sfeer, het laagdrempelige karakter en de goede prijs/kwaliteitsverhouding."
Stemmen op De Looierij kan tot en met 25 november via www.horecaprijzen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant