Mutlu Polat in haar salon Beauty Revolution in Boxmeer.
Mutlu Polat in haar salon Beauty Revolution in Boxmeer.

Beauty Revolution 'gaat voor kwaliteit en meer exclusiviteit'

Zakelijk 286 keer gelezen

BOXMEER | Beauty Revolution in Boxmeer zet in op kwaliteit. Zodoende breidde saloneigenaar Mutlu Polat eerder haar concept verder uit met meer 1-op-1-advies. "Ik wil puur kwaliteit en exclusiviteit bieden en heb er zodoende voor gekozen om alleen te werken, met volledige aandacht voor de klant", verduidelijkt Mutlu.

De Boxmeerse beschikt al dertien jaar over haar eigen kapsalon aan de Steenstraat 33. "Aanvankelijk deden we vooral extreme kapsels, maar mensen kunnen ook terecht voor meer stijlvolle en trendy kapsels", vervolgt Mutlu. "Zodoende hebben we eerder al de salon verbouwd. Ik werk nu alleen. Het concept slaat heel goed aan. Mensen zien een bezoek aan de kapper echt als een moment voor zichzelf. Dat vinden ze terug bij mij, waarbij er alle aandacht voor je is." Dat komt volgens Mutlu door haar vakmanschap. "Ik volg trainingen in het buitenland en werk met het exclusieve kappersmerk Kevin Murphy, dat door een kapper is ontwikkeld en vrij is van schadelijke stoffen." De persoonlijke aandacht komt ook terug in het advies dat Mutlu haar klanten geeft. "Dat zit 'm niet alleen in het productgebruik, maar juist hoe je een kapsel ook thuis op een leuke manier zelf kunt stijlen, zodat het effect van de salon ook de weken na het bezoek zichtbaar blijft. Tips en tricks waar je een klant ook daadwerkelijk mee helpt." Daarnaast voorziet Beauty Revolution in make-up. "Er komen veel meiden in mijn salon voor bruiloften of speciale feestjes."
Maar er zit nog meer in het vat, laat ze weten. "Ik wil me blijven ontwikkelen en zit nog vol plannen voor de toekomst", zegt ze tot slot.
Info: Beauty Revolution, Boxmeer, tel. 0485-578877, www.beautyrevolution.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant