Petra Noij van de Easyslim.nu Studio in Milsbeek.
Petra Noij van de Easyslim.nu Studio in Milsbeek.

Voorkom jojo-effect met Easyslim.nu Milsbeek

Zakelijk 577 keer gelezen

MILSBEEK | Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schiet er dan vaak al snel bij in. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.

Sinds april 2018 is Petra Noij actief in Milsbeek. Deze zeer goed bezochte studio heeft per april 2019 een tweede behandelkamer bij gekregen in Milsbeek. De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.
De studio in Milsbeek ligt aan de Langstraat 42 en heeft een bord naast de voordeur. Ze is goed bereikbaar en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De studio heeft een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer. Petra Noij is franchisenemer van Easyslim.nu. Als zelfstandig ondernemer leidt ze nu een studio van deze afslankformule. Ze is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging.
Easyslim.nu Milsbeek (Langstraat 42) is open van maandag t/m donderdag, van 09.00 tot 21.00 uur. Info of proefbehandeling? Bel of app 06-39013900, mail naar milsbeek@easyslim.nu of kijk op www.easyslim.nu

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant