De Lifestyle Beurs werd een groot succes.
De Lifestyle Beurs werd een groot succes. Ten Haaf Fotografie

Groot aantal bezoekers genieten op Lifestyle Festival

Zakelijk 463 keer gelezen

CUIJK | De organisatie van het Lifestyle Festival kijkt terug op een succesvolle eerste editie. De samenvoeging van de Maasvallei Wonen Beurs en De Gezondheidsbeurs is dit weekend door meer dan 4600 mensen bezocht. In een sfeervolle ambiance zijn ze bijgepraat over alle ontwikkelingen op het gebied van wonen, lifestyle, gezondheid, ouderschap, voeding en beweging.

Het hoogtepunt van de beurs? Voor het jonge publiek is dat natuurlijk het bezoek van vlogger Dylan Haegens, die samen met Marit en Rick, aanschoof om vragen te beantwoorden. Al ruim voor aanvang van dit programma onderdeel zitten er kinderen te wachten in het speciaal ingerichte Dylan Haegens theater. Als hun drie YouTube-helden plaatsnemen, klinkt er luid applaus en gegil. Vragen als 'Is het leven van een YouTuber zwaar?', 'Hoe zijn jullie beroemd geworden' en 'Wat is het gekste dat je op je tosti hebt gedaan' komen voorbij. Ondertussen zijn de kinderen zenuwachtig; ze maken namelijk kans op een meet en greet met hun helden.

Ware belevenis
Alle zintuigen worden op het Lifestyle Festival geprikkeld. Al vanaf dat je aan komt lopen, kijk je je ogen uit. Het evenement mag dan in de hallen van het Ebben Inspyrium zijn georganiseerd; je waant je op een waar festival terrein met veel groen en natuurlijke elementen. Op het Babyplein kunnen kinderen zich uitleven op het springkussen en worden de mooiste creaties geschminkt. Er zijn demonstraties en spelletjes op de Playground. En op het Bouwplein staan de vrijwilligers van Technopromo klaar om samen een technische uitdaging aan te gaan en kan er gespeeld worden in het zand.
In het Penthouse van het Inspyrium kun je vervolgens in alle rust luisteren naar inspirerende lezingen over hormonen, de overgang en de combinatie werk- en ouderschap. De vrijwilligers van Vrienden van het Maasziekenhuis zorgen voor een ontspannende handmassage. En zo is er bij de verschillende stands van alles te beleven: van het proeven van nieuwe producten tot aan een potje tafelvoetbal. Voor iedereen zit er wel wat bij.

Groot succes
Organisator Angelique Peppinck kijkt met een tevreden gevoel terug op de eerste editie van het Lifestyle Festival. "Wij zijn echt enorm tevreden! Niet alleen hebben we meer bezoekers mogen verwelkomen dan verwacht. Ze waren ook erg tevreden. Dat is mede te danken aan de inzet van de meer dan zestig standhouders die hier dit weekend hun bedrijf presenteerden."
Nog even nagenieten? Op de Facebook-pagina van het evenement worden de aankomende dagen sfeerfoto's gedeeld. "Ga naar www.facebook.com/LifestyleFestivalNL/ en geniet ervan! Als er een nieuwe editie wordt gepland, wordt deze hier ook als eerste aangekondigd", besluit Peppinck.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant