De vijf makelaars van AgriTeam en Landelijk-Wonen.nl, geheel rechts Jos Nielen.
De vijf makelaars van AgriTeam en Landelijk-Wonen.nl, geheel rechts Jos Nielen.

Jos Nielen versterkt makelaarskantoor Agriteam en Landelijk-Wonen.nl

Zakelijk 1.130 keer gelezen

SINT ANTHONIS | Het kantoor van AgriTeam Makelaars en Landelijk-Wonen.nl in Sint Anthonis groeit. De zeven medewerkers weten wat er speelt in het buitengebied. Het team is onlangs versterkt met kandidaat-makelaar Jos Nielen.

De grote ervaring van de medewerkers staat garant voor een optimale begeleiding bij de aan- en verkoop van onroerende zaken op het platteland. Ook voor taxaties, onteigeningsadvies en transitiebegeleiding bent u bij dit groeiende kantoor in Sint Anthonis op het juiste adres. De makelaars binnen AgriTeam hebben een sterke affiniteit met de agrarische sector. Behalve de deskundigheid die lokaal goed van pas komt, wordt ook geprofiteerd van het landelijk netwerk.
Agrarisch ondernemers, varkenshouders, pluimveehouders, akkerbouwers, tuinders én iedereen die of wil verkopen, of op zoek is naar een woning in het buitengebied kan gebruik maken van de deskundigheid van AgriTeam en Landelijk-wonen.nl.
De in Katwijk wonende Jos Nielen is onlangs als kandidaat-makelaar het team gaan versterken. Nielen heeft een ruime agrarische achtergrond, die begon bij het behalen van zijn diploma aan de HAS, vervolgens als voorlichter bij een grote landelijke voerleverancier, bedrijvenadviseur bij een financiële instelling en natuurlijk zijn eigen melkveebedrijf. Ook was hij wethouder in Cuijk.
Info: AgriTeam Makelaars en Landelijk-wonen.nl, Breestraat 20, Sint Anthonis, tel. 0485-387 300, landelijk-wonen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant