Meeloopdagen op het Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep.
Meeloopdagen op het Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep.

Elzendaalcollege: meeloopdagen in Gennep en Boxmeer

Onderwijs 463 keer gelezen

BOXMEER/GENNEP | Om leerlingen van groep 8 te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze na het basisonderwijs, nodigt het Elzendaalcollege hen in november uit om een dagdeel mee te lopen op school in Boxmeer of Gennep.

De meeloopochtenden van het Elzendaalcollege in Gennep staan gepland op dinsdag 19 en woensdag 20 november van 09.00 tot 11.30 uur. Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school te verkennen, docenten en leerlingen te ontmoeten en vragen te stellen. De groep 8'ers krijgen een verkort lesprogramma aangeboden waarbij zij naast de traditionele vakken ook een aantal extra lessen volgen zoals Anglia, extra Engelstalig onderwijs op onze school. Daarnaast maken ze kennis met Passies & Dromen. Voor dit onderwijsprogramma wordt wekelijks ruimte in het lesrooster gemaakt en volgt elke eerste- en tweedejaars leerling zijn passie of droom, zoals dansen, duiken, graffiti spuiten, sporten of zingen.
Op woensdag 27 november is groep 8 welkom op het Elzendaalcollege in Boxmeer. Leerlingen kunnen kiezen voor een ochtend- of middagprogramma (9.00-11.30 of 13.00-15.30 uur). Ook in Boxmeer is het programma zeer uiteenlopend.
Info en inschrijven via: www.elzendaalcollege.nl/meeloopdagboxmeer of www.elzendaalcollege.nl/meeloopdaggennep

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant