Lieke Verdijk en Naomi Goossens houden op donderdag 12 december een 'Verwenavond' bij Riche in Boxmeer.
Lieke Verdijk en Naomi Goossens houden op donderdag 12 december een 'Verwenavond' bij Riche in Boxmeer. Foto: Aileen van Tilburg

Verwenavond in Boxmeer: 'Voor de ondernemer die kerstpakketten ook zo lastig vindt'

Zakelijk 947 keer gelezen

BOXMEER | Zuivelhoeve Stil Genoegen en Twinkeling houden op donderdag 12 december weer een 'Verwenavond' in hotel Riche in Boxmeer. Gezellig borrelen met personeel in een traditionele kerstsfeer, terwijl medewerkers ondertussen op een kerstmarkt zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen. "Altijd precies dat wat bij diegene past", aldus Lieke Verdijk van Stil Genoegen.

"Een avondje uit én een kerstpakket uitreiken in één: Dat noemen wij echte verwennerij", vervolgt Lieke. Het concept is duidelijk. Een geheel verzorgde avond, waarbij bedrijven vooraf zelf de waarde van het kerstpakket samenstellen en het personeel bij binnenkomst muntjes krijgt (ter waarde van het vooraf door de werkgever samengestelde bedrag) waarmee hij of zij kan shoppen op een gezellige markt in kerstsferen. In de naastgelegen zaal staat een tapasbuffet met verschillende hapjes klaar. Dit arrangement kost 27,50 euro. "Er is beperkt plek, dus ben er snel bij", zegt Lieke. "Wij zorgen voor de innerlijke mens en Naomi Goossens van de Twinkeling voor de uiterlijke mens."
De 'Verwenavond' is donderdag 12 december vanaf 18.30 uur in Riche in Boxmeer. Meer informatie en aanmelden via 06-20630699 (Lieke) of 06-34458734 (Naomi).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant