ROC Ter Aa houdt op zondag 10 november een open dag.
ROC Ter Aa houdt op zondag 10 november een open dag.

ROC Ter AA houdt een Open Dag

Onderwijs 287 keer gelezen

HELMOND | Op zondag 10 november houdt ROC Ter AA in Helmond een open dag. Voor alle belangstellenden staan van 11.00 tot 16.00 uur de deuren open van de gebouwen aan Keizerin Marialaan 2, Nieuwveld 59 en 61 in Helmond en Goorsedijk 6 in Mierlo.

Tijdens de open dag kunnen toekomstige studenten, ouders/verzorgers en andere belangstellenden uitgebreid bekijken welke opleidingsmogelijkheden de mbo-colleges van ROC Ter AA bieden. Op alle mbo-colleges van ROC Ter AA zijn studenten en medewerkers van ROC Ter AA en vertegenwoordigers van leerbedrijven aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Verder worden er demonstraties en presentaties gegeven.

Locaties
In het gebouw aan de Keizerin Marialaan 2 vinden belangstellenden de opleidingen van Business, Design, Dienstverlening, ICT, Techniek & Technologie, Entree en Volwassenenonderwijs. Op Nieuwveld 59 en 61 presenteren de opleidingen van Onderwijs & Kinderopvang en Zorg & Welzijn zich. Aan de Goorsedijk 6 in Mierlo is de Open Dag van de bouwopleidingen, in samenwerking met Bouw Infra Mensen Mierlo.

Techniekpleinen
In de regio is grote behoefte aan technisch geschoolde medewerkers. Daarom is er in het gebouw aan de Keizerin Marialaan extra aandacht voor techniekopleidingen. Het Techniek & Technologie College en bedrijven presenteren zich branchegewijs op techniekpleinen. Zo is er een mechatronicaplein, een installatietechniekplein en pleinen voor elektrotechniek en procestechniek.
Voor toekomstige studenten bestaat de mogelijkheid om zich tijdens de open dag direct aan te melden voor een opleiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant