De Ackerfeesten in Ledeacker belonen vroege bezoekers met gereduceerde toegang en goedkopere consumpties.
De Ackerfeesten in Ledeacker belonen vroege bezoekers met gereduceerde toegang en goedkopere consumpties. Foto: Roy Versteeg

Vroege bezoekers worden extra beloond op vierde editie Ackerfeesten

Kunst en cultuur 688 keer gelezen

LEDEACKER | Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Ackerfeesten. Vroege feestgangers worden dit jaar extra beloond. "Vroeger was het heel gewoon als je al om negen uur 's avonds in de feesttent stond", herinnert voorzitter Gurgen Aslanjan van de Ackerfeesten, die vrijdag 15 en zaterdag 16 november plaatsvinden in een boerenschuur aan de Quayweg 5a in Ledeacker.

De line-up voor de Ackerfeesten lijkt op het eerste gezicht al voldoende voor een volle veldschuur, maar om ervoor te zorgen dat het al lekker vroeg druk is, heeft de organisatie een paar acties uitgeschreven. "Zo betaalt iedereen die vóór 21.00 uur komt de helft van de reguliere toegangsprijs (7,50 euro in plaats van 15,00 euro) en munten kosten tot 21.30 uur slechts 2,00 euro. Ook wordt een partybus (bus plus entree voor 15 euro) ingezet vanaf Overloon en Oploo, die ook om 21 uur bij de schuur zal zijn", verduidelijkt Gurgen.

Line-up op laagdrempelig evenement
Op vrijdag 15 november bestaat de line-up uit Gekkenhuys, Hard2Get, Dj Mick en Vieze Jack. De avond erop is er een optreden van Hottub Heroes, Dj Jan Smit vs. Dj Roooi. En CH!PZ. "Jeugdsentiment voor velen. Zij maken een comeback." De Ackerfeesten krijgen, net als in de voorgaande edities, een laagdrempelig karakter. "We willen bewust een feestje creëren dat voor iedereen die een leuke avond wil hebben te bezoeken is. De vrijdag is het toegang vanaf 16 jaar, de dag erop is het 18+."
Meer informatie en tickets via ackerfeesten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant