Uitvaartcentrum Goemans in Gennep is vernieuwd en houdt zondag 10 november een open dag.
Uitvaartcentrum Goemans in Gennep is vernieuwd en houdt zondag 10 november een open dag. Foto: Goemans

Open dag bij vernieuwd uitvaartcentrum Goemans Gennep

Zakelijk 453 keer gelezen

GENNEP | Goemans uitvaartzorg beschikt in Gennep, op het adres 2e Dwarsweg 54, over een sfeervol en modern uitvaartcentrum dat in de zomer van dit jaar volledig is gerestyled. Op zondag 10 november opent Goemans uitvaartzorg haar deuren voor het publiek van 11.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze open dag kun je kennismaken met het vernieuwde uitvaartcentrum, dat helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd. Goemans uitvaartzorg, al vele jaren een begrip als de specialist in bijzondere en traditionele uitvaarten in Gennep en omstreken, wil op deze dag mensen breed informeren over de mogelijkheden rondom een afscheid. Zo zullen o.a. een rouwauto en de uitvaartfiets te zien zijn. Er is informatie over gedenkvormen, de invulling van een afscheidsdienst, bijzondere natuurkisten en bloemwerk.
Binnen zijn er twee huiselijk ingerichte rouwkamers die 24 uur per dag toegankelijk zijn voor nabestaanden. De medewerkers vertellen je graag over de mogelijkheden van het verzorgen van een overledene en desgewenst een thuisopbaring. Tevens kan het uitvaartcentrum gebruikt worden voor een afscheidsdienst of een informeel samenzijn, maar ook als gebeds- of bezinningsruimte. Er is een aparte (rituele) was- en verzorgruimte. Zo biedt het uitvaartcentrum gelegenheid aan nabestaanden van alle geloofsovertuigingen.
Goemans is een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg, waardoor zij zich onderscheiden door transparant te zijn en goed opgeleide medewerkers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant