Het team van Sharon's Schoonheidssalon in Boxmeer.
Het team van Sharon's Schoonheidssalon in Boxmeer.

Sharon's Schoonheidssalon: 'We bereiken prachtige resultaten'

Zakelijk 925 keer gelezen

BOXMEER | Sharon's Schoonheidssalon in Boxmeer verwelkomt steeds meer klanten voor Pascaud Contour, een effectieve behandeling die de contouren van lichaam, hals en gezicht terugbrengen. Ook maakt de salon aan de Burg. Verkuijlstraat 59 zich al langzamerhand op voor de kerstperiode.

"Pascaud Contour is een alternatief voor cosmetische chirurgie, waarmee we in kuurverband in een relatief kort tijdsbestek de contouren van het lichaam weer terugbrengen. Denk aan billen, buik, 'love handles', cellulite op de benen, maar we realiseren ook prachtige resultaten bij de kaaklijn of een kalkoenhals", verduidelijkt Sharon. "Dit apparaat heeft een award gewonnen, omdat het vier technieken in één combineert. We bereiken prachtige resultaten. Het vermindert vetophoping en bereikt huidversteviging en verstrakking. Op dit moment hebben we een actie waarbij de klant bij het afnemen van een kuur een beautybox voor thuis ter waarde van 205 euro (bij kuur voor lichaam) of 245 euro (bij kuur voor gezicht) gratis krijgt."

Kerstperiode: '1001 Nacht'
Het is inmiddels november en dus begint de agenda voor de periode naar kerst langzaamaan vol te lopen, zegt Sharon. Zoals elk jaar komt Sharon's Schoonheidssalon ook dit jaar weer met een speciale kerstbehandelingen. Dit jaar voor het eerst met een thema: '1001 Nacht'. "Dat thema voeren we door in de kerstaankleding en sfeer van onze salon en voel je de oosterse rituelen terug in de behandelingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld warme kaarsmassage, magische kristallen & sparkling eye treatment. Onze agenda voor december loopt snel vol, dus boek snel."
Info: Sharon's Schoonheidssalon, tel. 0485-324709, 06-12056668 of www.sharonsschoonheidssalon.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant