Leon van der Zanden nodigt vier comedycollega's uit voor een avondje lachen in De Weijer.
Leon van der Zanden nodigt vier comedycollega's uit voor een avondje lachen in De Weijer.

Avondje rauwe, rake stand-up comedy in De Weijer

Kunst en cultuur 163 keer gelezen

BOXMEER | Op zaterdag 9 november wordt de theaterzaal van De Weijer weer omgebouwd voor Leon's Comedy Club. De bekende Brabantse cabaretier Leon van der Zanden nodigt vier comedycollega's uit voor een avond rauwe, rake stand-up comedy.

Het is inmiddels alweer het derde seizoen dat deze formule draait in het Boxmeerse theater. "Het publiek neemt nog steeds toe en is heel enthousiast" zegt programmeur Wieke Vrijhoef. Ze vervolgt: "Het is een mooi, los sfeertje, zo'n comedyclub, dat werkt." Wie er komen optreden blijft geheim, ook dat is deel van de formule. Ticket voor Leon's Comedy Club (aanvang 20.15 uur) kosten 16,50 euro.

Grote vrouwen in het cabaret
Zondag 10 november (20.15 uur) is het vierde cabaretcollege over de geschiedenis van het Nederlands Cabaret in De Weijer. Deze avond gaat Wieke Vrijhoef het hebben over de rol van vrouwen in het cabaret. Ze schermt daarvoor met grote namen als Brigitte Kaandorp, Plien & Bianca en jonger talent Eva Crutzen (in mei met een try-out in Boxmeer overigens). Maar ook Fien de la Mar en Annie M.G. tot Adèle Bloemendaal en Lenette van Dongen) komen aan bod. Haar verhaal wordt ondersteund met fragmenten en anekdotes. Tickets kosten 7,50 euro.
Info: www.deweijer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant