Afbeelding
DorpsDeal van de week

Hot Stone Massage voor twee personen bij Massage Salon Ikigai

Algemeen 421 keer gelezen

Compleet ontspannen en 60 minuten lang wegdromen? DorpsDeals maakt het mogelijk met een Duo Hot Stone Massage bij Salon Ikigai. Gun jezelf een moment van pure rust en ontspanning met een heerlijke massage. Je betaalt nu maar €37,50 (42% korting)!

Een Hot Stone Massage waar we vanuit gevoel en intuïtie masseren en met natuurlijke stenen werken! Bij de Hot Stone Massage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra's. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met verwarmde olie en/of de warme stenen.

Deze volledige Hot Stone Massage duurt 60 minuten.  Niet alleen met warme stenen over een lichaam glijden, maar een combinatie van het gebruik van de Hot Stones en de intuïtieve massage maken deze massage zoals wij hem geven bijzonder en uniek; een intuïtieve Hot Stone Massage. Wij plaatsen de warme stenen op het lichaam en combineren het gebruik van de stenen en de warme olie tijdens het masseren. De afwisseling van warme stenen en je handen voelt bijzonder prettig. Wij werken met basaltstenen die natuurlijk geslepen en gevormd zijn. Dus geen machinaal getrommelde stenen met alle dezelfde vorm, maar stenen die hun natuurlijke vorm en kracht nog helemaal bezitten.

Koop hier uw vouchers: 
https://www.dorpsdeals.nl/product/hot-stone-massage-60-min/
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op DorpsDeals.

Massage Salon Ikigai
Frank van Bijenstraat 22
5825 BP Overloon
Website: www.massagepraktijkikigai.nl
Facebook: @massagepraktijkikigai

Openingstijden:
09:00 tot 21:00 uur

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant