JVC Cuijk blijft aan kop.
JVC Cuijk blijft aan kop. Foto: Gerno de Haas

JVC Cuijk met 'vierde' doelman naar reguliere zege op AZ 2000

Voetbal 813 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk is na zeven speelrondes nog steeds zonder puntverlies. AZ 2000 werd op eenvoudige wijze opzij gezet: 4-0. Fynn Versteeg en Jasper Vink scoorden beiden twee keer.

Trainer Dennis Straatman moest opnieuw een beroep doen op een andere doelman. De Cuijkenaar viel terug op René van der Greft. De routinier is al de vierde doelman die de afgelopen zeven duels onder de lat stond bij JVC. Enig effect op de wedstrijd had het niet. JVC domineerde negentig minuten lang tegen de Arnhemmers en wonnen uiteindelijk met 4-0. Versteeg scoorde zijn beide goals voor de rust, na de thee was Vink twee keer het goudhaantje.
Met 21 punten uit zeven wedstrijden blijft JVC lijstaanvoerder in de vierde klasse A. Juliana'31 heeft vier punten minder. OBW, over twee weken de tegenstander, heeft er zes minder. Komende zaterdag speelt JVC in de tweede ronde van de KNVB-districtsbeker thuis tegen derdeklasser SKV. "Twee mooie wedstrijden om te spelen. OBW zie ik ook als een gevaarlijke tegenstander", aldus Straatman.