Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Ingezonden brief.
Ingezonden brief.
INGEZONDEN

'Grave beter promoten is een geweldig idee en verdient alle steun'

  •   115 keer gelezen

De stad en de gemeente Grave beter promoten is een geweldig idee en verdient dan ook alle steun. Het inschakelen van een actieve, Graafse Stichting met allerlei praktische contacten als het gaat om kranten, media en andere extra aandacht kan heel goed helpen om een evenement of een bijzondere activiteit speciaal in de schijnwerpers te zetten. Grave ken ik als een heel gezellig stadje, waar het plezierig vertoeven is.

Vanuit de stad Grave zou echter ook meer aan een vanzelfsprekende promotie gedaan kunnen worden. Grave kent het probleem van een hobbelige bestrating en van ongelijke stoepen. Voor gebruikers van een rollator, een rolstoel, een stok, maar ook van een kinderwagen of een wandelwagen bijvoorbeeld voelt dat als een kwelling. Dat is voor zo'n gebruiker niet om te hebben. Een historiserende uitstraling hangt toch niet af van deze zogenaamde kinderkopjes? Juist met een meer rolstoelvriendelijke bestrating kan een grotere groep mensen genieten van het heerlijke stadje Grave. Een Grave met zijn leuke winkeltjes, cafeetjes, lunchrooms en andere horeca is in combinatie met een rolstoelvriendelijke bestrating helemaal compleet voor bewoners, toeristen en bezoekers van evenementen.

Realisatie van een vriendelijke bestrating voor iedereen in Grave is een probleem minder en levert een meer vanzelfsprekende promotie op. Zo zijn we dan graag in Grave. Er is nog wat to-do in Grave!

Janny Helmes-Derksen
Cuijk

Meer berichten