Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het IJsfestijn Boxmeer wordt op vrijdag 6 december geopend.
Het IJsfestijn Boxmeer wordt op vrijdag 6 december geopend.

Win een strippenkaart voor IJsfestijn Boxmeer met uw foto

  •   73 keer gelezen

BOXMEER | Op vrijdag 6 december 2019 wordt IJsfestijn Boxmeer geopend. Er staat op de ijsbaan weer een bijzonder programma gepland voor deze opening met medewerking van de Boxmeersche Harmonie en een optreden van musicalschool Étoile. Ook is een strippenkaart te winnen met een fotowedstrijd.

Natuurlijk kan er vanaf vrijdag 6 december volop geschaatst worden. Het uitgebreide programma van IJsfestijn Boxmeer komt in de speciale ijskrant, die begin december als bijlage bij De Maas Driehoek zal verschijnen. Stichting IJsfestijn organiseert, in samenwerking met De Maas Driehoek editie Boxmeers Weekblad, een fotowedstrijd voor deze bijlage. "Wij zijn op zoek naar leuke foto's, die genomen zijn tijdens het schaatsen in de afgelopen jaren op onze ijsbaan in Boxmeer. Door een deskundige jury zullen de leukste foto's beloond worden met een prijs (strippenkaart voor twaalf maal gratis gebruik maken van de schaatsbaan)", aldus de organisatie.

Doe mee!
Kijk in uw fotoarchief en mail uw leukste foto('s) vóór 22 november 2019 naar advertenties@demaasdriehoek.nl. Vermeld ook even wanneer de foto genomen is. Door het insturen van uw foto('s) gaat u akkoord met de actievoorwaarden en met eventuele plaatsing van deze foto('s) in de speciale ijskrant.

Meer berichten