Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Gemeente Cuijk.
Gemeente Cuijk.

Vrijwilligerspenning Cuijk voor Antoinette Jansen

  •   258 keer gelezen

CUIJK | Bij haar afscheid als vrijwilligster bij de Vrijwillige Hulpdienst Cuijk is Antoinette Jansen (89) uit Cuijk zaterdagmiddag onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Joost Hendriks.

Mevrouw Jansen is ruim dertig jaar actief geweest als vrijwilligster. Ruim 30 jaar is zij telefoniste geweest voor de Vrijwillige Hulpdienst Cuijk. Zij regelde het vervoer naar ziekenhuis of huisarts en zorgde voor begeleiding voor mensen, vooral ouderen die geen beroep konden doen op familie of kennissen. Voor haar vele verdiensten op maatschappelijk gebied heeft mevrouw Jansen in 2010 al een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.
Mevrouw Jansen heeft veel goeds gedaan en veel betekend voor de gemeenschap Cuijk. Zij stak veel tijd in het vrijwilligerswerk. Dat verdient waardering en die waardering krijgt zij, want het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan haar de vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toe te kennen.

Meer berichten