Ingezonden brief.
Ingezonden brief.
INGEZONDEN

'Hospice in Mook'

Algemeen 240 keer gelezen

Op zaterdag 9 november was er de open dag van de door eigenaar Ton Thissen nieuw gebouwde hospice. Gerealiseerd op een schitterend gelegen perceel aan de Cuyksesteeg in Mook, waar door de zeer grote opkomst is gebleken is dat er vanuit de bewoners van Mook en omstreken een warme belangstelling was voor hetgeen wat daar is neer gezet.

De vraag rijst dan ,waarom het zolang duurt nu het klaar is, er geen medewerking is van de Gemeente Mook, omdat er moeilijkheden zijn met eerder toegezegde plannen aan de schapenboer om nabij de Hospice een schuur en woning te bouwen, met het eventuele vergrootte van de kudde schapen, die stankcirkel is niet acceptabel voor Ton Thissen voor de mensen die daar liggen en op hun einde wachten. In de summiere berichtgeving van de Gelderlander heeft de wethouder te kennen gegeven dat nader te onderzoeken. Maar nu is het feit dat de toezeggingen aan de schapenboer feitelijk niet kunnen, want in 2001 daarom trend is een raadsbesluit genomen over een bestemmingsplan wat voor dat gebied van toepassing is, waar de grens door de provincie is vastgesteld, achter die grens mag dus niet gebouwd worden. Het is dus te gek dat er zulke besluiten genomen worden door de Gemeente Mook via deze wethouder en grond wordt verkocht aan de Startsedijk.
De wethouder zal zich dus aan de wet moeten houden, want die grens ligt naast Startsedijk 3. Bezin u dus, meneer de wethouder neem een positief besluit, houdt U aan de wet dan is het snel opgelost. Zo niet, ga dan heen en zondig niet meer!

Jan Kleppe
Nijmegen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant