Ingezonden brief.
Ingezonden brief.
INGEZONDEN

'College Mill, luister naar je inwoners'

Ingezonden 560 keer gelezen

Voor de laatste keer een dringend verzoek aan het huidige college en acht raadsleden, verlaat je starre en onbegrijpelijke houding. Het gevoel zegt dat we steeds verder uit elkaar drijven, zeker gezien de reactie die nu weer door de coalitie met betrekking hebbende op de meer jarenbegroting 2020-2023, dit komt hun schijnbaar weer goed uit. Volgens mij, als je deze meerjarenbegroting goed leest, pakken er donkere wolken samen, en ziet het er niet rooskleurig uit voor ons als inwoners.

Het is allemaal vreemd wat hier op dit moment in onze gemeente, bestuurlijk voltrekt, niet te geloven. Ik heb het gevoel dat deze coalitie koste wat kost willen blijven zitten voor hun eigen zetel, Elk goed argument wat de oppositie voorstelt wordt meteen van tafel geveegd als het niet past binnen hun straatje, en ik wil dan ook deze raad van 11: (college en 8 raadsleden) er nogmaals aan herinneren dat men een onafhankelijk advies heeft ingewonnen, wat het beste was, voor onze gemeente: "ga op in een gemeente Land van Cuijk", maar nee dat heeft dit college mooi onder in de la gelegd, omdat het hen niet zinde. Met een zeer dringend verzoek, ga ik de huidige coalitie toch noch een keer vragen, toon lef, ga in gesprek met de oppositie en probeer een oplossing te zoeken voor onze gemeente, ga in debat, reik elkaar de hand, het is nog steeds niet te laat, de tijd begint nu echt te dringen. 12 december is voor ons alle zeer cruciaal, omdat er dan een besluit gaat vallen, in de raad van Mill. 24 december is de deadline die gesteld is vanuit het CBA: Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis, dus al met al wordt onze toekomst in de laatste maand van dit jaar bepaald.

De gemeente Mill en Sint Hubert hoort thuis in EEN GEMEENTE LAND VAN CUIJK, om sterk de toekomst in te gaan. Probeer er uit te komen, dien het algemeen belang…..en ga er met zijn alle voor. Kom uit je cocon en maak er iets moois van, maar dan wel samen, we moeten gaan voor een sterk LAND VAN CUIJK, A.U.B. sta op, gemeenteraad en LUISTER!! LUISTER!! naar je inwoners. Ik durf te zeggen, dit komt uit het hart van een zeer bezorgde inwoner en deze verontrusting delen heel veel inwoners, van Langenboom , Mill, Sint Hubert en Wilbertoord.

Harrie van der Linden, Mill

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant