Op zondag 8 december is de kersteditie van het BrinkEvent op de Brink in Sint Anthonis.
Op zondag 8 december is de kersteditie van het BrinkEvent op de Brink in Sint Anthonis.

Sint Anthonis krijgt Wensboom voor Kersteditie Brinkevent

Kunst en cultuur 429 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De achtste editie van het Brinkevent zal dit jaar net na Pakjesavond worden gehouden, namelijk op zondag 8 december. De organisatie wil het event een magische Kerstsfeer meegeven. Zo zal de Brink in Sint Anthonis versierd worden met een grote wensboom.

In deze wensboom mogen gedurende deze dag alle wensen van de bezoekers worden gehangen. De organisatie zal na het Brinkevent samen kijken welke wensen er ook daadwerkelijk verwezenlijkt kunnen worden. De organisatie is momenteel druk bezig om ondernemers uit de gemeente te stimuleren om mee te doen, hoe meer deelnemers hoe leuker voor het publiek en hoe meer wensen zij kunnen waarmaken.
De aanmeldingen stromen al aardig binnen. Zo zal men dit jaar naast activiteiten, muziek en lekkere hapjes en drankjes, heerlijk kunnen snuffelen bij de kraampjes. Hier zal een diverse selectie te zien zijn van bijvoorbeeld handgemaakt tassen, leuke kerstitems en lekkere streekproducten, maar ook diverse ondernemers in de dienstverlenende sector zullen zich presenteren. "Kijk gerust op de Facebookpagina over wie u deze dag kunt ontmoeten. Bent u of kent u een ondernemer uit Sint Anthonis wijs hem dan gerust op dit event. En bedenkt u ook vast een wens? Wij verwelkomen u graag op zondag 8 december", laat de organisatie weten.
Meer informatie via Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant